Huisregels

 

Om het genieten voor iedereen maximaal te garanderen nemen wij volgende huisregels in acht.

 

1. Iedereen die een reservatie maakt bij Wellness Ti Sento verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.

2. Het is verboden te roken in het complex en aan de spa.

3. Het is deontologisch onverantwoord om eigen dranken en eigen eten te gebruiken in ons sauna complex, bij overtreding van deze strikte huisregels wordt en boete opgelegd van minimal contributie van 25Euro. Sportzakken en andere grote zakken blijven in u wagen. De gastvrouw verschaft u graag een sterke plasticzak.

4. Instelling van de apparaturen worden NIET door de klant gewijzigd !!!

5. Aan de spa mag er enkel plastieken glazen gebruikt worden.

6. Het is verboden eigen lotions, crèmes of oliën te gebruiken in ons complex. Er mogen zeker geen producten worden toegevoegd aan de toestellen.

7. Douchen bij aanvang is verplicht voor het gebruik van ons complex, verplicht gebruik van handdoekken in de sauna, infrarood, stoel en zetels, dit om hygienische redenen.

8. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassene.

9. Gelieve ook de rust van de buren te respecteren, er wordt gevraagd zich correct en respectvol te gedragen, storend verbaal en niet-verbaal gedrag zal niet worden toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen Ti Sento Wellness, na volledige betaling onmiddellijk te verlaten.

10. Gelieve op het afgesproken uur het complex te verlaten, zodoende de volgende gasten tijdig hun bezoek kunnen beginnen. Bij het laattijdig verlaten van het saunacomplex rekenen wij 10,00 euro per persoon per ingaande kwartier.

11. Wanneer schade wordt toegebracht aan ons complex kan dit op de klant worden verhaald. Wanneer de wellness niet kan verhuurd worden, zal er een minimum van 600€ per dag dienen te betaald worden totdat deze terug operationeel is en verhuurd kan worden. We zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, lichamelijk of materiële letsels, verlies van goederen of foutief gebruik van het sauna complex. Wij zullen dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld. Ti Sento wellness zal ook niet verplicht zijn om een schadevergoeding te betalen. 

12. Geschenkbonnen voor Wellness Ti Sento blijven 2 maanden geldig en kunnen in geen geval worden verlengd.

13. Het is evenmin toegestaan het sauna complex te betreden met schoenen, slippers worden gratis ter beschikking gesteld.

14. Indien je 72u voor de afspraak annuleert, dien je 50€ annulatiekosten te betalen. Bij afzeggen en/of niet op de afspraak te komen de zelfde dag van afspraak wordt de volledige boeking aangerekend. Wij zien ons genoodzaakt deze onpopulaire maatregel te hanteren om misbruik te voorkomen.

15. Huisdieren zijn niet toegelaten.

 Alvast bedankt voor je begrip en het respecteren van onze huisregels. We wensen je een aangenaam verblijf toe!

 

Privacybeleid van Wellness Ti Sento

 

 

Deze pagina is opgemaakt op 23 mei 2018.

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Wellness Ti Sento. U dient zich ervan bewust te zijn dat Wellness Ti Sento niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Wellness Ti sento respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

 

ONS GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

 

Gebruik van onze diensten

 

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Wellness Ti Sento of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie

 

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Wellness Ti sento of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden

 

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

 

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen

 

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

 

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

 

Als u uw gegevens wilt aanpassen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Vragen en feedback

 

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

Wellness Ti Sento

Cumbo Giovanna

Beukhoutstraat 44

8650 Houthulst

0471/646222